”Handmade – crafts of west Sweden”

Mellan den 16e och 28e augusti deltar vi i Pop-uzar (www.popuzar.se instagram.com/popuzargbg www.facebook.com/handmadegbg) och du kan se slöjd och konsthantverk från oss fjorton deltagare i den stora containern vid Esperantoplatsen. I containern träffar du för det mesta mig eller Anders Lindberg, men vissa dagar kan någon av deltagarna komma och visa hur de tillverkar sina föremål.

Varmt välkommen, vi har öppet alla dagar 11 – 19!

Deltagare: Marion Larsson (korgar), Bettina Wingolf (täljer i trä), Tom Nilsson (täljda fåglar), Lotta Norrman (textil), Marketa Schätzova (keramik), Bodil Ahnoff (keramikdjur), Therese Engdahl (konstsmide/smycken), Tommy Hansson (konstsmide), Anna Rosengren (keramik), Sofia Hovemyr (upcyclade smycken), Kerstin Lindroth (näverslöjd), Marianne Larsdotter (tovat), Anders Lindberg (möbler mm i färskt trä) och Eva Sasioglu (smycken).